Τηλ. κέντρο: 24410 42363, 26345, Fax: 24410 71636

 
  • Young Entrepreneurs Succeed (YES!)

  • 1

Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης στο JAVASCRIPT, Live Webinars

Δήλωσε συμμετοχή στο πρόγραμμα κατάρτισης 50 ωρών

Κάνε αίτηση εδώ:

https://docs.google.com/forms

Δες περισσότερα στο: https://www.youtube.com/watch?v=zas0j-q5490

Το πρόγραμμα έχει στόχο την εξοικείωση των συμμετεχόντων με γλώσσες προγραμματισμού ή και τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ιστοσελίδων Παρέχεται δωρεάν, με την προϋπόθεση ότι οι συμμετέχοντες έχουν ηλικία 18-29 ετών, είναι άνεργοι και δεν εκπαιδεύονται ή καταρτίζονται στο τρέχον διάστημα. Η εκπαίδευση θα γίνει με τη χρήση της πλατφόρμας ZΟΟΜ και θα είναι σύγχρονη, δηλ. με ταυτόχρονη παρουσία του εκπαιδευτή και των εκπαιδευομένων, με δυνατότητα άμεσης συζήτησης και επίλυσης αποριών. Για να ξεκινήσει ένα τμήμα θα πρέπει να συγκεντρωθεί ενδιαφέρον από τουλάχιστον 10 έως και 20 άτομα. Αν υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερα άτομα, θα δημιουργηθούν και άλλα τμήματα. Οι ώρες εκπαίδευσης ανά ημέρα και γενικώς ο ρυθμός της εκπαίδευσης θα συμφωνηθούν μεταξύ εκπαιδευομένων - εκπαιδευτή με τρόπο βολικό για όλους.


Αφορά ανέργους νέους/νέες 18-29 ετών που δεν εκπαιδεύονται ή καταρτίζονται το τρέχον διάστημα.

 

YoungEntrepreneursSucceed EEA and Norway Grants

The Scaling trust-based partnership models to recharge youth entrepreneurship: Supporting underserved communities with innovative entrepreneurship support instruments (TPM-RYE) project, benefits from €2,3M grant from Iceland, Liechtenstein and Norway through the EEA and Norway Grants Fund for Youth Employment. The aim of the programme is to activate unemployed youth to access the labour market and promote entrepreneurship.

Ποιοί είμαστε

Βασικό στοιχείο της ταυτότητας της ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. είναι η υλοποίηση προγραμμάτων και έργων. Αυτά αποτελούν τα διακριτά τμήματα της παρέμβασής της. Είναι δε, το αποτέλεσμα μιας σύνθετης διαδικασίας σχεδιασμού, τεκμηρίωσης και διεκδίκησης. Μέσω των προγραμμάτων και των έργων επιδιώκεται η ανάπτυξη τόσο των αγροτικών όσο και των αστικών περιοχών με την ανάδειξη και αξιοποίηση των κάθε μορφής πόρων (φυσικών, ανθρώπινων, πολιτιστικών), προτάσσοντας ως κινητήριο μοχλό την τοπική πρωτοβουλία και την επιχειρηματικότητα.

Πληροφορίες

Αναπτυξιακή Καρδίτσας,
Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
Μ. Αλεξάνδρου 34
(1ος και 2ος όροφος)

+30 24410 42363
anka@anka.gr
Δε-Πα: 8.00 - 16.00

Που βρισκόμαστε

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες για την καλύτερη πρόσβαση στο περιεχόμενο του. Εάν διαφωνείτε με αυτό, επιλέξτε απόρριψη.