Τηλ. κέντρο: 24410 42363, 26345, Fax: 24410 71636

 
 • CLLD/LEADER

  Στρατηγική Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων CLLD/LEADER της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας
 • Τοπικά προϊόντα Καρδίτσας

 • Εστία

  Η Αναπτυξιακή Καρδίτσας - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (ΑΝΚΑ) σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, υλοποιεί το έργο «Accommodation and Assistance to asylum seekers and relocation candidates in Karditsa»
 • Λίμνη Ν. Πλαστήρα

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

2nd roundtable workshop

Δελτίο Τύπου

Στις 28/06 πραγματοποιήθηκε η 2η Περιφερειακή Συνάντηση Στρογγυλής Τραπέζης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος SHARE SIRA υπό την ΑΝ.ΚΑ. Το Πρόγραμμα πραγματεύεται την ένταξη νεοαφιχθέντων προσφύγων και μεταναστών στην Π.Ε.Καρδίτσας.

Κεντρικά θέματα της Συνάντησης αποτέλεσαν οι εξελίξεις του έργου μέχρι στιγμής, η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος  για Υποβολή αιτήσεων για την υλοποίηση πιλοτικών δράσεων υπό το Πρόγραμμα, η οποία θα δημοσιευθεί το προσεχές διάστημα, το πώς ο κάθε συμμετέχων φορέας θα μπορούσε να συνδράμει στη διαδικασία της ένταξης και η πρόσβαση στην εργασιακή απασχόληση προσφύγων και μεταναστών.

Τη Συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους ποικίλοι φορείς που ενεργοποιούνται στην Π.Ε. Καρδίτσας.

 

 

Θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα θερμό «ευχαριστώ» για τη συμμετοχή, με την ευχή και την προσδοκία του βέλτιστου συντονισμού όλων μας στην κατεύθυνση της επίτευξης των στόχων του Έργου.

 

 

Ετικέτες: Share Sira

Ποιοί είμαστε

Βασικό στοιχείο της ταυτότητας της ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. είναι η υλοποίηση προγραμμάτων και έργων. Αυτά αποτελούν τα διακριτά τμήματα της παρέμβασής της. Είναι δε, το αποτέλεσμα μιας σύνθετης διαδικασίας σχεδιασμού, τεκμηρίωσης και διεκδίκησης. Μέσω των προγραμμάτων και των έργων επιδιώκεται η ανάπτυξη τόσο των αγροτικών όσο και των αστικών περιοχών με την ανάδειξη και αξιοποίηση των κάθε μορφής πόρων (φυσικών, ανθρώπινων, πολιτιστικών), προτάσσοντας ως κινητήριο μοχλό την τοπική πρωτοβουλία και την επιχειρηματικότητα.

Πληροφορίες

Αναπτυξιακή Καρδίτσας,
Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
Μ. Αλεξάνδρου 34
(1ος και 2ος όροφος)

+30 24410 42363
anka@anka.gr
Δε-Πα: 8.00 - 16.00

Που βρισκόμαστε

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες για την καλύτερη πρόσβαση στο περιεχόμενο του. Εάν διαφωνείτε με αυτό, επιλέξτε απόρριψη.