Τηλ. κέντρο: 24410 42363, 26345, Fax: 24410 71636

 
 • CLLD/LEADER

  Στρατηγική Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων CLLD/LEADER της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας
 • Τοπικά προϊόντα Καρδίτσας

 • Εστία

  Η Αναπτυξιακή Καρδίτσας - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (ΑΝΚΑ) σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, υλοποιεί το έργο «Accommodation and Assistance to asylum seekers and relocation candidates in Karditsa»
 • Λίμνη Ν. Πλαστήρα

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Πρόσκληση υποβολής προτάσεων SHARE SIRA: Επέκταση του κοινωνικού προσανατολισμού και της ένταξης των νεοαφιχθέντων στις αγροτικές περιοχές της Ευρώπης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο πλαίσιο των περιφερειακών πλατφορμών που δημιούργησε η «ΑΝ.ΚΑ. Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α» στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, μέσω υλοποίησης του έργου SHARE SIRA το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Μετανάστευσης και Ασύλου (AMIF) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δημοσιεύεται πρόσκληση υποβολής προτάσεων για μια καινοτόμα πιλοτική δράση διάρκειας 10 μηνών για τον προσανατολισμό των νεοαφιχθέντων, η οποία θα υλοποιηθεί σε μία ή περισσότερες περιοχές εντός της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν:

Το πλήρες σώμα της πρόσκλησης [DOC 73,89 KB] / [PDF 387,19 KB]

 

Ποιοί είμαστε

Βασικό στοιχείο της ταυτότητας της ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. είναι η υλοποίηση προγραμμάτων και έργων. Αυτά αποτελούν τα διακριτά τμήματα της παρέμβασής της. Είναι δε, το αποτέλεσμα μιας σύνθετης διαδικασίας σχεδιασμού, τεκμηρίωσης και διεκδίκησης. Μέσω των προγραμμάτων και των έργων επιδιώκεται η ανάπτυξη τόσο των αγροτικών όσο και των αστικών περιοχών με την ανάδειξη και αξιοποίηση των κάθε μορφής πόρων (φυσικών, ανθρώπινων, πολιτιστικών), προτάσσοντας ως κινητήριο μοχλό την τοπική πρωτοβουλία και την επιχειρηματικότητα.

Πληροφορίες

Αναπτυξιακή Καρδίτσας,
Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
Μ. Αλεξάνδρου 34
(1ος και 2ος όροφος)

+30 24410 42363
anka@anka.gr
Δε-Πα: 8.00 - 16.00

Που βρισκόμαστε

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες για την καλύτερη πρόσβαση στο περιεχόμενο του. Εάν διαφωνείτε με αυτό, επιλέξτε απόρριψη.